Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/07/2018 17:40 - Jumping

Pieter Devos wordt 3de in LGCT van Berlijn!

De Belgen blijven de goede prestaties opstapelen in de Longines Global Champions Tour! In de GP van het Duitse Berlijn wisten zonet zowel Pieter Devos als Niels Bruynseels zich samen met nog 6 anderen te plaatsen voor de barrage. Devos deed dat met de 10-jarige merrie Claire Z (Clearway), met wie hij eerder op de dag ook al 9de was in de tweede ronde van de Global Champions League. Het duo klokte in de barrage a in 37.96 seconden en verzekerde zich zo van de 3de plaats. Bruynseels deed in dit 1.60m hoge parcours beroep op de 12-jarige Cas de Liberte (Cracky Z). Zij haalden de eindmeet in 39.10 seconden en kwamen zo net achter Devos op de 4de plaats.

 

De overwinning ging naar de Italiaan Alberto Zorzi, die rijdt voor de stal van organisator Jan Tops. Hij zette met de 13-jarige Fair Light Van ’T Heike (Vigo D’Arsouilles) een chronotijd van 35.53 seconden op het scorebord en schreef zo deze 12de GP van het seizoen op zijn naam. Ook de Duitser Christian Ahlmann wist het nog net iets sneller te doen dan onze landgenoten. Hij reed de 9-jarige Clintrexo Z (Clintissimo Z) door de eindmeet in 36.65 seconden en nam zo de 2de plaats voor zijn rekening. Tenslotte wist ook Stephex-ruiter Daniel Deusser zich een plaats in de top 5 te veroveren. Hij kruiste met de 11-jarige Calisto Blue (Chacco Blue) de meet in 41.04 seconden en was zo tevens de laatste foutloze combinatie in de barrage.

 

Ook Constant van Paesschen en Olivier Philippaerts wisten zich nog te klasseren. Van Paesschen kreeg met de 9-jarige Jilbert Van ’T Ruytershof (Numero Uno) een strafpuntje voor tijd en werd zo 9de, Philippaerts kreeg met zijn 12-jarige H&M Legend o Love (Landzauber) een springfout in de basisomloop en werd nog 11de.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions