Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/07/2018 21:28 - Jumping

CSI3* Lier: Koen Vereecke wint rankingproef!

Onze landgenoot Koen Vereecke heeft vanavond in het Azelhof in Lier de afsluitende 1.45m hoge Longines Rankingproef op zijn naam geschreven! Maar liefst 100 combinaties verschenen er aan de start in deze Prijs Stephex Horseboxes waarin de winnaar naast een geldsom ook een Stephex zadelkast mee naar huist mocht nemen.

 

Die winnaar werd dus Koen Vereecke! Samen met de 9-jarige merrie Jativia (Cardento VDL) snelde hij naar een chronotijd van 58.08 seconden en bleef zo als enige onder de kaap van 60 seconden. Ook de 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Jeroen Appelen met de 12-jarige Grappeloup Van Het Reenhof (Larino). Appelen, die zich ook gisteren tijdens de openingsdag al wist te klasseren, klokte af in 60.88 seconden en kwam zo ruim tekort om Vereecke te bedreigen. De 3de plaats op het podium werd ingenomen door de Canadees Kara Chad. Die reed de 9-jarige merrie Viva (Nor Or Never M) door de eindmeet in 61.06 seconden. Net naast het podium strandde de Fransman Gregory Cottard met de 8-jarige A Futee De Wy (Diamant de Semilly). Zij kruisten de meet in 61.22 seconden en waren zo ruim een halve seconde sneller dan Pieter Kenis. Die sloot met zijn 8-jarige Kapri De La Drie (Pommeau Du Heup) op de 5de plaats de top van het klassement af na een chronotijd van 61.78 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 7de plaats voor Thierry Goffinet met de 13-jarige Quincy 126 (Quidam’s Rubin), een 8ste plaats voor Jeroen De Winter met de 8-jarige Karmelita Van Den Dreis (Diamant de Semilly), een 9de plaats voor Gilles Thomas met de eveneens 8-jarige Konak (Nabab de Reve), een 14de plaats voor Tom Dhaeyere met de 9-jarige James V.D. Oude Heihoef (Douglas), een 15de plaats voor Christophe Vanderhasselt met de 10-jarige Caroline T. Z (Contendro) en een 24ste plaats voor Bert Prouve met de 9-jarige Jadida Prova (Ugano Sitte).

 

TAGS   |   JEROEN APPELEN   |   KARA CHAD   |   KOEN VEREECKE   |   PIETER KENIS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions