Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/07/2018 18:39 - Jumping

CSI3* Lier: Dries Dekkers op het podium!

Op de Flandria Arena van het Azelhof in Lier stond vanmorgen na de ochtendrubriek de Prijs L&M Sporthorses op het programma. Onder hoge temperaturen verschenen er 68 combinaties in de ring in deze 1.40m rubriek in 2 fasen waarvan het er maar liefst 24 dubbel foutloos wisten te doen. De beste Belgische prestatie kwam van Limburger Dries Dekkers! Die reed de 11-jarige Hippos Van De Rostal (D’Ukase) door de eindmeet in 28.88 seconden en kwam zo ruim een halve seconde tekort voor de overwinning.

 

Het was de Duitser Maximillian Lill die als snelste over de finish wist te komen. Hij klokte met de 8-jarige Corona 122 (Cornado Nrw) af in 28.37 seconden en wist zo de overige deelnemers voor te blijven. De Fransman Jonathan Chabrol nestelde zich met de 13-jarige Felton Du Mont (Clinton) op de 2de plaats. Hij zette daarvoor de klok stil op 28.50 seconden. Net naast het podium strandde dan weer de Hongaar Sandor Szasz... Die kruiste met de 14-jarige Luftikus Boy (Landprinz) de meet in 28.97 seconden en moest zo genoegen nemen met de 4de plaats. De 5de plaats tenslotte was voor de Canadese topruiter Eric Lamaze. Die finishte in 29.08 seconden en deed daarvoor een beroep op de 9-jarige Jewel 8 (Kannan).

 

Voor ons was er nog een 6de plaats voor Marthe Van Gorp met de 10-jarige Diamond Star (Canturano) en een 16de plaats voor Donaat Brondeel met de 9-jarige hengst Just Biscuit Van Het Vlierhof (Flipper d’Elle).

 

TAGS   |   DRIES DEKKERS   |   JONATHAN CHABROL   |   MAXIMILIAN LILL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions