Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/07/2018 18:23 - Jumping

LGCT Berlijn: van Paesschen wordt 4de

De Longines Global Champions Tour is toe aan manche 12 en houdt daarvoor halt in de Duitse hoofdstad Berlijn. Voor ons land zal onder andere Constant van Paesschen de Belgische driekleur verdedigen en die deed vanmiddag alvast met verve! In de Preis des Familie Eduard Winter, de openingsrubriek over een hoogte van 1.45m, klokte hij met de 9-jarige Vendetta Treize (Diamant de Semilly) in de 2de fase af in 29.29 seconden en strandde zo net naast het podium.

 

Het was de snelle Italiaan Emanuele Gaudiano die in deze eerste CSI5* rubriek met de overwinning ging lopen. Gaudiano finishte met zijn 12-jarige Caspar 232 (Berlin) in 27.74 seconden en wist zo nipt de Duitse eventingruiter Michael Jung achter zich te laten. Die kruiste met de 10-jarige fischerChelsea (Check In 2) de meet in 27.83 seconden en moest zich zo neerleggen bij de 2de plaats. De Zwitser Martin Fuchs was de laatste die het sneller wist te doen dan van Paesschen. Hij kwam met de 9-jarige Chica B Z (Canturano) aan de meet in 28.55 seconden en verzekerde zich zo van een plaats op het podium. Net na onze landgenoot kwam de Duitser Felix Hassmann. Hij zette met de 11-jarige Balance (Balou du Rouet) de klok stil op 30.20 seconden en bezette zo dus de 5de plaats.

 

Voor Niels Bruynseels en zijn 12-jarige Cas de Liberte (Cracky Z) was er nog een 14de plaats.

 

TAGS   |   CONSTANT VAN PAESSCHEN   |   EMANUELE GAUDIANO   |   MARTIN FUCHS   |   MICHAEL JUNG

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions