Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/07/2018 08:40 - Jumping

CSIU25 Valkenswaard: Gaublomme in bloedvorm

Onze landgenoot Arnaud Gaublomme is in bloedvorm op de Tops International Arena in het Nederlandse Valkenswaard! Al voor de 2de dag op rij was hij gisteren de beste in de 1.35m/1.40m rubriek van de CSIU25 competitie! Hij snelde met zijn 10-jarige merrie Corale Van T Glemhof (Colman) naar een finishtijd van 56.01 seconden en wist zo opnieuw de concurrentie te verschalken.

 

Gaublomme was trouwens niet de enige landgenoot die in goede doen was, ook Christophe de Brabander kwam opnieuw sterk voor de dag. Hij zette met de 12-jarige Genege de Muze (Vigo d’Arsouilles) een chronotijd van 56.83 seconden op het scorebord en nam zo de 2de plaats voor zijn rekening. De 3de plaats bleef dan weer in eigen land en daarvoor zorgde amazone Claudia Verburgt. Zij klokte met de 9-jarige Abbervail Diamant (Diamant de Semilly) af in 59.91 seconden en verzekerde zich zo van een podiumplaats. De Deense amazone Camilla Ernst haalde het podium dan weer net niet... Zij kruiste met de 8-jarige Chacolot (Coronas 2) de meet in 60.82 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. De Fransman Mathis Burnouf tenslotte legde beslag op de 5de plaats. Hij finishte in 62.28 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige Viking d’La Rousserie (Quaprice).

 

Ook Savyana Verstappen haalde de top 10 van het klassement. Zij werd 9de met de 11-jarige Hadise van de Wijngaardhoeve (Cicero Z Van Paemel).

 

Hoofdrubriek

 

Ook in de 1.45m/1.50m hoofdrubriek die daarop volgde was het Arnaud Gaublomme die voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen. Hij snelde hierin met zijn 9-jarige Jazira van het Bildeken (Cicero Z Van Paemel) naar een finishtijd van 64.22 seconden en strandde zo net naast het podium...

 

De winst was opnieuw voor de Ier Harry Allen, die duidelijk in de voetsporen van zijn broer treedt. Allen kruiste met de eveneens 9-jarige Dis Moi Tout de Clairbois (Ugano Sitte) de meet in 59.21 seconden en bleef zo als enige onder de kaap van 60 seconden. De 2de plaats ging naar Duitsland met Max Haunhorst en zijn 11-jarige Crueger (Converter). Zij kwamen aan de finish in 61.81 seconden en waren zo een kleine 2 seconden sneller dan de Italiaanse Rafaele Valente. Die vervolledigde het podium met de 14-jarige Kannella (Kannan) na een finishtijd van 63.65 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions