Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/07/2018 08:20 - Jumping

CSI5* Ascona: Patteet snelt naar overwinning

In het Zwitserse Ascona stond er gisteren voor de ruiters en amazones van de CSI5* competitie enkel een 1.50m/1.55m rubriek in twee rondes op het programma. Het was onze landgenote Gudrun Patteet die daarin de eindlaureate werd met haar 12-jarige Sea Coast Atlantic (Schilling). Zij wist in beide rondes alle balken netjes in de lepels te houden en klokte in die finaleronde af in 34.42 seconden.

 

De 2de plaats werd gedeeld door de Italiaan Alberto Zorzi met de 10-jarige Danique (Zento) en de Zwitser Pius Schwizer met de 9-jarige About A Dream (Clinton). Beiden heren wisten hun viervoeter aan de finish te brengen in 35.05 seconden en stonden zo samen op het podium. Ook de 4de plaats bleef in eigen land met Martina Meroni en de 14-jarige Esqydo (Thunder Van De Zuuthoeve). Zij kruisten de meet in 36.36 seconden en waren zo laatste die het 2 keer foutloos wisten te houden. De 5de plaats was tenslotte was voor de Italiaanse amazone Giulia Martinengo Marquet. Zij finishte in 35.94 seconden, maar kreeg een springfout te verwerken.

 

TAGS   |   ALBERTO ZORZI   |   GUDRUN PATTEET   |   PIUS SCHWIZER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions