Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/07/2018 10:45 - Jumping

Vandousselaere 4de in de CSI3* GP van Knokke

In Knokke Hippique werd de voorlaatste dag gisterenavond afgesloten met de CSI3* GP over een hoogte van 1.55m! Het bleek opnieuw een moeilijke opgave, want slechts 5 van de 59 combinaties wisten zich te plaatsen voor de barrage. Een van die 5 was opnieuw Kelly Vandousselaere, die ook vorige week al in de top van het klassement te vinden was. Vandousselaere kreeg met de 11-jarige Biarritz des Hauts Droits (Nabab de Reve) een springfout en finishte in 50.10 seconden wat haar net als vorige week een 4de plaats opleverde.

 

De overwinning ging naar Frankrijk dankzij Jacques Helmlinger en de eveneens 11-jarige Tonic des Mets (Ogrion des Champs). Helmlinger, die ook vrijdag al 5de werd in de hoofdrubriek, snelde naar een finishtijd van 46.45 seconden en was zo 60 honderdsten van een seconde sneller dan zijn dichtste achtervolger. Die eer viel dan weer te beurt aan de Amerikaanse amazone Georgina Bloomberg die beroep deed op de 13-jarige Crown 5 (Cassini I). De 3de plaats ging opnieuw naar Frankrijk met Francois Xavier Boudant en de 11-jarige Ciento (Viento Uno W). Hij dook met een finishtijd van 44.13 seconden ruim onder de tijd van zijn handgenoot, maar kreeg helaas een springfout... De Braziliaan Felipe Amarel tenslotte was de laatste barragist. Hij verzamelde met de ook al 11-jarige Germanico T (Numero Uno) 12 strafpunten en werd zo 5de.

 

Verder in het klassement was er nog een 11de plaat voor Olivier Philippaerts met de 10-jarige H&M Ikker (Ogano Sitte), een 14de plaats voor Gilles Dunon met de 13-jarige Fou de Toi Vd Keihoeve (Toulon) en een 15de plaats voor Jeroen Appelen met de 12-jarige Grappeloup van het Reenhof (Larino).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions