Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/07/2018 23:04 - Jumping

CSI3* Knokke: O. Philippaerts op het podium

Onze landgenoot Olivier Philippaerts heeft zich vanavond op het Summer Circuit van Knokke Hippique naar een podiumplaats gereden in de 1.50m hoofdrubriek van de CSI3* competitie. Samen met de 9-jarige D Cancarra A.C. (Contefino) kwam Philippaerts door de finish in 62.06 seconden en legde zo beslag op de 3de plaats.

 

De overwinning ging naar de Duitser David Will die met de 12-jarige Forest Gump 29 (Forsyth) afklokte in 58.12 seconden en zo de concurrentie ruim achter zich wist te houden. De Braziliaan Felipe Amarel nam de 2de plaats voor zijn rekening. Hij zette de chrono stop op 61.08 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Germanico T (Numero Uno). Net na Olivier Philippaerts volgde met Maxime Harmegnies opnieuw een landgenoot... Die kruiste met de 9-jarige Bandia (Clinsmann 2) de meet in 63.10 seconden en zag zo een podiumplaats aan zijn neus voorbijgaan. De Fransman Jacques Helmlinger was dan weer goed voor de 5de plaats. Hij bracht zijn 11-jarige Tonic des Met (Ogrion des Champs) aan de eindmeet in 63.54 seconden.

 

Voor Jeroen Appelen was er nog een 6de plaats met de 12-jarige Grappeloup van het Reenhof (Larino), voor Koen Vereecke een 7de plaats met de eveneens 12-jarige Glasgow MB (Toulon), voor Gilles Dunon een 17de plaats met de 13-jarige Valentino du Val du Geer (Kashmir Van Schuttershof) en voor Thierry Goffinet een 18de plaats met de 13-jarige Quincy 126 (Quidam’s Rubin).

 

TAGS   |   DAVID WILL   |   FELIPE AMAREL   |   MAXIME HARMEGNIES   |   OLIVIER PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions