Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/07/2018 20:24 - Jumping

CSI3* Knokke: Ochtendwinst voor Thonon!

Op het Summer Circuit van Knokke Hippique startte de dag vanmorgen op de Main Arena met een 1.40m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI3* competitie! Het waren opnieuw de Belgen die domineerden met een als hoogtepunt een overwinning voor Virginie Thonon! Samen met haar 8-jarige Falbert SB (Numero Uno) zette ze in de 2de fase een chronotijd van 26.16 seconden op het scorebord en wist zo een trio landgenoten de loef af te steken.

 

Koen Vereecke was degene die het dichtst in de buurt wist te komen... Hij finishte met zijn 8-jarige Qp Castellane (Casall) echter in 26.35 seconden en kwam zo 19 honderdsten van een seconde tekort voor de overwinning. Ook Pascale Haep verzekerde zich nog net van een podiumplaats. Zij reed haar 10-jarige merrie Iris van de Bisschop (Kannan) door de finish in 27.55 seconden en bezette zo de 3de plaats. Hendrik Denutte tenslotte haalde het podium dan weer net niet... Hij bracht zijn 10-jarige Dulora (Quaprice du Bois Margot) aan de finish in 27.69 seconden en moest zo genoegen nemen met de 4de plaats. De 5de plaats was voor Ping-Yang Hsieh die met de 9-jarige Just Energie (Nabab de Reve) aan de eindmeet kwam in 29.16 seconden.

 

Verder was er nog een 9de plaats voor Wilm Vermeir met de 12-jarige Garrincha Hedoniste (Quite Capitol), een 11de plaats voor Vincent Lambrecht met de 8-jarige S&L Rocky (Lamm de Fetan) en een 19de plaats voor Ann Carton-Grootjans met de 8-jarige Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker).

 

TAGS   |   HENDRIK DENUTTE   |   KOEN VEREECKE   |   PASCALE HAEP   |   VIRGINIE THONON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions