Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/08/2018 20:33 - Jumping

CSI2* Mons: GP-winst voor Max Thirouin!

In het Hippodrome de Wallonie in Mons werd het 2 weken durende concours vanmiddag afgesloten met de Prijs Horse Pilot, oftewel de CSI2* GP! Het waren de Franse ruiters die deze 1.45m hoge rubriek domineerden met op kop Max Thirouin en de 9-jarige Jewel De Kwakenbeek (Cicero Z Van Paemel). In een barrage met 11 deelnemers zette Thirouin de klok stil op 32.25 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken.

 

Ook de andere 2 podiumplaats gingen naar Frankrijk met op de 2de plaats Bernard Briand Chevalier. Die klokte af in 33.73 seconden en kon daarvoor rekenen op de 8-jarige Atiste De Rance (Quppydam Des Horts). Felicie Bertrand nam dan weer de 3de plaats voor haar rekening. Zij finishte met de 9-jarige Creta LS La Silla (Casall) in 35.15 seconden en vervolledigde zo het podium. De snelste rit kwam van de Brit Guy Williams met zijn 13-jarige Rouge De Ravel (Ultimo Van Ter Moude). Hij kruiste de meet in 32.18 seconden, maar kreeg helaas onderweg een springfout waardoor hij genoegen moest nemen met de 4de stek. De 5de plaats ging dan weer opnieuw naar Frankrijk met Tony Hanquinquant. Hij reed zijn 11-jarige Tourterelle D’Elle (Kannan) door de eindmeet in 33.23 seconden.

 

Voor ons land was er een 6de plaats voor Odile Gierech met de 9-jarige Jarno (Nonstop), een 13de plaats voor Yves Vilain met de 9-jarige For Fun De Hus Z (For Hero) en een 14de plaats voor Joris Geenen met de 8-jarige Kioto Van Het Simsehof (Thunder Van De Zuuthoeve).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions