Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/01/2018 09:16 - Jumping

Jérôme Guery 5de in de LGCT GP van Monaco!

De Longines Global Champions Tour van Monaco werd gisterenavond afgesloten met de GP over een hoogte van 1.60m! 6 combinaties wisten zich daarin te plaatsen voor de barrage, waaronder onze landgenoot Jérôme Guery met zijn 11-jarige Celvin (Raphael). Guery zette daarin met 36.05 seconden een strakke tijd neer, maar kreeg onderweg een springfout waardoor hij finaal op de 5de plaats eindigde.

 

Het was de Ier Shane Breen die het beste resultaat neerzette en mocht juichen! Breen, die voor deze GP kon rekenen op de 10-jarige Ipswich van de Wolfsakker (London), snelde daar een finishtijd van 35.56 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te houden. De Italiaan Alberto Zorzi legde hem met zijn 13-jarige Fair Light van ’T Heike (Vigo D’Arsouilles) het vuur aan de schenen. De stalruiter van Jan Tops klokte uiteindelijk af in 35.72 seconden en kwam zo 16 honderdsten van een seconde tekort om Breen van de troon te stoten. De 3de plaats ging terug naar Ierland met Denis Lynch en zijn 17-jarige RMF Bella Baloubet (Baloubet du Rouet). Zij haalde de meet in 40.43 seconden en vervolledigden zo het podium. De snelste rit kwam echter van de Nederlander Harrie Smolders. Helaas sprong zijn 11-jarige Cas (Indoctro) een balk uit de lepels en moest hij genoegen nemen met een plaats naast het podium.

 

TAGS   |   ALBERTO ZORZI   |   DENIS LYNCH   |   HARRIE SMOLDERS   |   JEROME GUERY   |   SHANE BREEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions