Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/06/2018 23:43 - Jumping

CSI5* Knokke: Hoofdrubriek voor Mathy Jr!

De openingsdag van Knokke Hippique 2018 werd vanavond afgesloten met een schitterende overwinning voor François Mathy Jr in de 1.50m hoofdrubriek! Mathy reed een sterke ronde en zette met zijn 10-jarige Casanova de L’Herse (Ugano Sitte) een chronotijd neer van 60.90 seconden wat hem bovenaan het klassement plaatste!

 

Ook de 2de plaats bleef in eigen land met Gudrun Patteet en haar 12-jarige Sea Coast Pebbles Z (Picasso), met wie ze vorig jaar hier in Knokke de CSI5* GP won in Knokke. Patteet kruiste de meet in  61.76 seconden en moest zo vandaag het onderspit delven. De 3de plaats ging naar de Amerikaanse amazone Laura Kraut. Zij finishte met haar 12-jarige Dauville S (Diamant de Semilly) in 63.04 seconden en verzekerde zich zo van een podiumplaats. De Slovaal Bronislav Chudyba was dan weer goed voor een 4de plaats. Hij kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Lester IX (Lord Pezi) en kwam aan de meet in 66.40 seconden. Met een chronotijd van 66.40 seconden tenslotte was de 5de plaats voor de Fransman Nicolas Delmotte. Hij zadelde hiervoor de eveneens 10-jarige Ilex VP (Diamant de Semilly).

 

Voor Yves Vanderhasselt was er nog een 11de plaats met zijn 9-jarige Jeunesse (Eldorado van de Zeshoek).

 

TAGS   |   FRANçOIS MATHY JR   |   GUDRUN PATTEET   |   LAURA KRAUT

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions