Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/06/2018 17:19 - Jumping

CSI2* Knokke: Ines van den Bosch wordt 3de!

Voor de ruiters en amazone van de CSI2* stond op het middaguur op de Albert Plage een 1.30m rubriek op het programma. Hierin was het de Limburgse amazone Ines van den Bosch die voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen. Van den Bosch, die enkele weken geleden op de Athina Onassis Horse Show in Saint-Tropez nog 3 rubrieken wist te winnen, snelde met haar 10-jarige Infinity Van De Hefficnk (Contact Van De Heffinck) door de finish in 25.69 seconden en nam zo de 3de plaats in het klassement voor haar rekening.

 

Winst was er voor de Ierse ruiter Max O’Reilly Hyland met de 12-jarige merrie Enigma (Escudo I). Hyland zette in de 2de fase de klok stil op 24.22 seconden en wist zo de concurrentie voor te blijven. Ook de Griek Andreas Vardinogiannis wist het nog sneller te doen dan van den Bosch. Vardinogiannis klokte af in 25.19 seconden en kan daarvoor rekenen op de 12-jarige Boris (Viento Uno W). De 4de plaats bleef dan weer in eigen land dankzij Camille Demolie en haar 8-jarige Kalinka Van ’T Heike (Gold Fever van ’t Heike). Demolie kruiste de meet in 25.96 seconden en greep zo net naast een podiumplaats... De Amerikaanse Rosalie Biedron wist dan weer de 5de plaats op te eisen. Zij zette met haar 9-jarige Tucson Z (Toulon) een eindtijd neer van 26.16 seconden.

 

Voor Tatiana Troiani was er nog een 9de plaats met haar 14-jarige Un Dollar du Taillis Pre (Dollar du Murier) en voor Jordy van Massenhove een 14de plaats met de 10-jarige Indi Blue-W Vt Merelsnest (Mr Blue).

 

1.35m

 

Op de Plage m’as tu vu werd er vanmorgen gestart met een 1.35m rubriek. Hierin was het de Noorse amazone Marie Valdar Longem die mocht juichen. Zij zette met de 12-jarige Billy Boycie (Kannan) de klok stil op 29.87 seconden en bleef zo als enige onder de kaap van 30 seconden. De 2de plaats was voor de Amerikaanse amazone Samantha Cohen. Zij finishte met haar 10-jarige Coerly Sue (Chap 47) in 30.83 seconden en kwam zo een kleine seconde tekort voor de overwinning. Ook de 3de plaats ging naar de Verenigde Staten met Kerry Mc Cahill en haar 8-jarige Animinute (Winningmood Van De Arenberg). Zij kwamen binnen in 31.05 seconden en vervolledigden zo het podium. De Franse amazone Charlotte Leoni haalde het podium dan weer net niet... Zij klokte met haar 12-jarige Soleil des Vans (Quaprice) in 31.12 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de stek. Alicia Liénard zorgde op plaats 5 voor de beste Belgische prestatie. Zij finishte met haar 10-jarige Urikene des Forets (Mylord Carthago) in 31.21 seconden en sloot zo de top van het klassement af.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Camille Demolie met de 12-jarige Baccarat (Coltaire Z) en een 12de plaats voor Pieter Vandierendonck met de 9-jarige Dune D’Hoogpoort (Calvaro).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions