Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/06/2018 17:32 - Jumping

CSI3* Bonheiden: Opnieuw Vermeiren

Dieter Vermeiren is aan een sterke dag bezig op het internationale concours van Bonheiden! Nadat hij net voor de middag al de 1.30m rubriek van de CSI2* volledig naar zijn hand wist te zetten en vervolgens nog eens 2de werd in de 1.35m rubriek schreef hij zojuist ook nog eens de 1.40m rubriek van de CSI3* op zijn naam! Vermeiren kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Ilias van het Hof Ter Velde (Unique II Drum V/H Juxschot) met wie hij de tijd wist te stoppen op 29.98 seconden.

 

Ook plaats 2 bleef in eigen land met Pascale Haep en haar 9-jarige Miss Lucy HH (Mr Blue). Haep kruiste de eindmeet in 31.06 seconden en was zo 11 honderdsten  van een seconde sneller dan de Italiaan Alberto Zorzi. De stalruiter van Jan Tops vervolledigde zo het podium met de 8-jarige Eclat du Bourbecq (Baloubet du Roouet). De andere twee plaatsen in de top 5 waren opnieuw voor ons land met op de 4de plaats Patrik Spits. Die snelde met de 9-jarige Juragold Bormes (Contact Van De Heffinck) naar een chronotijd van 31.26 seconden een kwam zo op zijn beurt net tekort voor een podiumplaats. Gilles Thomas reed zijn 8-jarige Edison Van Schuttershof (Udarco Van Overis) door de eindmeet in 31.84 seconden en vervolledigde zo de top 5.

 

Ann Carton-Grootjans werd nog 6de met de 8-jarige Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker) terwijl Jérôme Guery de 7de plaats opeiste met de eveneens 8-jarige Exxon Hedonist (Ogano Sitte). Hij moest die plaats echter wel delen met de Amerikaanse amazone Jessica Springsteen en haar 11-jarige Tiger Lily (Balou du Rouet).

 

TAGS   |   ALBERTO ZORZI   |   DIETER VERMEIREN   |   GILLES THOMAS   |   PASCALE HAEP   |   PATRIK SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions