Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/06/2018 16:43 - Jumping

CSIO5* Rotterdam: O. Philippaerts net niet

Onze landgenoten blijven de goede prestaties opstapelen op de 70ste editie van CSIO Rotterdam! Na de GP-winst van Jos Verlooy gisterenavond was het vanmorgen de beurt aan Olivier Philippaerts om zich in de kijker te rijden.

 

Voor de 1.45m ochtendrubriek zadelde Philippaerts de 13-jarige hengst H&M Forever D Arco ter Linden (Darco). Hij reed het fokproduct van Luc De Snerck in de 2de fase door de finish in 28.17 seconden en greep zo net naast de overwinning... Die moest hij laten aan de Spaanse amazone Paola Amilibia die met haar 11-jarige Chac Balou N (Chacco Blue) afklokte in 27.42 seconden en zo de overwinning wist op te eisen.

 

De 3de plaats bleef in eigen land met Kevin Jochems en de 9-jarige Evita (Canturano). Jochems, die donderdag ook al 6de werd, kruiste de meet in 28.42 seconden en wist zo zijn landgenoot Leopold Van Asten van het podium te houden. Die zette met de 9-jarige VDL Groep Elexia (Calvaro Z) een chronotijd van 29.03 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de stek. Ook de Amerikaanse amazone Adrienne Sternlicht wist zich opnieuw in de top van het klassement te rijden. Sternlicht, die donderdag nog de avondrubriek wist te winnen, snelde met haar 13-jarige Fantast (Toulon) naar een finishtijd van 29.15 seconden en werd zo 5de.

 

Ook Niels Bruynseels liet met zijn 8-jarige Kadaffi van Orti (Diamant de Semilly) alle balken in de lepels, maar viel net buiten de prijzen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions