Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/06/2018 21:13 - Jumping

CSI2* Bonheiden: Winst voor Joris Vergauwen!

In Bonheiden stonden er vanavond na de rubrieken van de CSI3* en de rubriek voor de 7-jarige paarden ook nog 2 rubrieken voor de ruiters en amazones van de CSI2* op het programma. In de 1.40m rubriek die om 16.00u van start ging kwamen onze landgenoten opnieuw sterk voor de dag met als hoogtepunt  een overwinning voor Joris Vergauwen en zijn 17-jarige Bulgari d’Arsouilles (Baloubet du Rouet). Vergauwen snelde in de 2de fase naar een finishtijd van 26.32 seconden en liet zo de Brabançonne weerklinken.

 

De Nederlander Piet Raijmakers Jr. was de enige die de Belgische dominantie even kon doorprikken. Hij zette met de 10-jarige Van Schijndel’s Double Bee (Lord Z) een tijd neer van 26.45 seconden en legde zo beslag op de 2de plaats. De rest van de top 5 bleef volledig in eigen land met op de 3de plaats de snelle Jens Vandenberk. Die kon in deze rubriek rekenen op de 9-jarige Ealba R53 (Zahros R) en kruiste de meet in 26.69 seconden. Wilm Vermeir strandde dan weer net naast het podium... Hij reed zijn eveneens 9-jarige Jes  Van T Hoogeinde (Toulon) naar een finishtijd van 26.70 seconden en moest zo genoegen nemen met de 4de plaats. Voor Gregory Wathelet, die vanmiddag nog de hoofdrubriek van de CSI3* wist te winnen, was er een 5de plaats met de 8-jarige Echo de Virton (Vagabond de la Pomme). Zij haalden de eindmeet in 26.76 seconden.

 

Voor Elisa Strubbe was er nog een 7de plaats met de 12-jarige Soir des Quarts (Hermes d’Authieux), voor Jérôme Guery een 9de plaats met de 9-jarige Jelly Belly van het Eikenhof (Chopin Van Het Moleneind), voor Steve Auwers een 10de plaats met de 9-jarige Extreme M (Vaillant), voor Brecht Bille een 11de plaats met de 8-jarige Kalinka van de Nachtegaele (Epleaser Van ’T Heike), voor Tatiana Troiani een 14de plaats met de 10-jarige Cash Flow III (Calato), voor Nathan Budd een 17de plaats met de 11-jarige Belladonna II de Longpre (Nabab de Reve) en voor Kris Christiaens een 19de plaats met de 8-jarige Calais Z.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions