Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/06/2018 16:17 - Jumping

CSIYH1* Bonheiden: V. Lambrecht op kop!

Onze landgenoot Vincent Lambrecht heeft in Bonheiden zonet de tweede rubriek voor de 7-jarige paarden op zijn naam geschreven. Lambrecht, dit gisteren tijdens de openingsrubriek ook al 6de werd, stuurde in de 2de fase zijn KWPN-gefokte Gylord Carthago BH (Mylord Carthago) naar een finishtijd van 31.06 seconden en wist alles en iedereen voor te blijven.

 

De Britse amazone Tamarin Christie voorkwam een volledig Belgisch podium. Zij klokte met haar BWP-gefokte Lexus van het Speienhof (VDL Zirocco Blue N.O.P. – F: Roger & Alain Deprez) af in 31.29 seconden en nestelde zich zo tussen het Belgische geweld op de 2de plaats. De 3de plaats ging naar de winnende combinatie van gisteren, Thierry Goffinet met zijn SBS-gefokte Fauve DB (Gitano Van Berkenbroeck – F: Nicole Bouilliart). Goffinet finishte in 31.70 seconden en wist zo met Jeroen Appelen een andere landgenoot van het podium te houden. Appelen, die zich de laatste dagen al enkele keren wist te klasseren, snelde met zijn BWP-gefokte Let’s Dream (Andretti Z – F: Jeroen Appelen) naar een finishtijd van 32.02 seconden en werd zo 4de. De Colombiaan Nicolas Toro tenslotte nam de 5de plaats voor zijn rekening. Hij kruiste met de KWPN-gefokte Gitano V (Quality Time TN – F: Verdellen) in 32.22 seconden.

 

Wilm Vermeir werd nog 6de met de SF-gefokte Big Lord Carthago (Mylord Carthago – F: Antoon Leyn), Gilles Thomas 8ste met de Holsteiner Dalida (Casall – F: Wencke Westphalen-Fehrs), Rik Hemeryck 9de met de BWP-gefokte Loupiac de Sclef (Ugano Sitte – F: Jean-luc Loise) en Dries Goossens 12de met de Zweeds-gefokte Queen Of Hearts (Heartbeat – F: Cecilia Unger).

 

TAGS   |   JEROEN APPELEN   |   TAMARIN CHRISTIE   |   THIERRY GOFFINET   |   VINCENT LAMBRECHT

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions