Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/06/2018 09:47 - Jumping

CSI3* Bonheiden: Vandenberk vs Goffinet

Jens Vandenberk en Thierry Goffinet behoren beiden tot de snelste ruiters van België en dat hebben ze zonet nog maar eens bewezen in de 1.35m ochtendrubriek op het Hippisch Centrum C&M in Bonheiden. De 2 snelheidsduivels streden met het mes tussen de tanden met uiteindelijk een nipte overwinning voor Vandenberk. De Limburger klokte met de 9-jarige Oblivion (Hermes de Reve) af in 58.19 seconden en was zo 20 honderdsten van een seconde sneller dan Goffinet die hiervoor kon rekenen op de eveneens 9-jarige Jack Russel DB (Toulon).

 

Op ruim 4.5 seconde was er een 3de plaats voor de Chileen Agustin Covarrubias. Die stopte met de 8-jarige Solaguayre Quitrina (Quitender) de klok op 63.08 seconden en moest duidelijk het onderspit delven tegen onze snelle landgenoten. De 4de plaats bleef opnieuw in eigen land en daarvoor zorgde Filip Lacus met zijn 10-jarige Unique des Remparts (Quincy). Lacus, die de laatste weken ook in goeden doen is, kruiste de meet in 63.33 seconden en wist zo met Dieter Vermeiren nipt een andere landgenoot achter zich te houden. Vermeiren klokte met zijn 10-jarige Ilias van het Hof Ter Velde (Unique II Drum V/H Juxschot) af in 63.37 seconden en vervolledigde zo de top 5.

 

Voor Gilles Thomas was er nog een 8ste plaats met de 8-jarige Edison Van Schuttershof (Udarco Van Overis), voor Jeroen Appelen een 9de plaats met de eveneens 8-jarige Vieri Dh Z (Va-Vite), voor Rik Hemeryck een 10de plaats met de 9-jarige Deesse de La Sure (Quickfire de Ferann) en voor Gregory Wathelet een 11de plaats met de 9-jarige Sandero (Sandro Boy).

 

TAGS   |   DIETER VERMEIREN   |   FILIP LACUS   |   JENS VANDENBERK   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions