Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/06/2018 14:37 - Jumping

CSIYH1* Moorsele: Goffinet wint rubriek 7j!

Een druk programma vandaag in het Zilveren Spoor in Moorsele waar er over de 2 arena’s samen 7 rubrieken op het programma staan! Op de Arena Woody waren het vanmorgen om 11.00u de 7-jarige paarden die een eerste keer aan de start verschenen. In een tabel A in 2 fasen special was het opnieuw de snelle Thierry Goffinet die een overwinning aan zijn palmares wist toe te voegen! Goffinet, die afgelopen week nog een uitgebreid interview gaf voor het magazine Haverklap, reed zijn BWP-gefokte Lolita Du Ta D’Bo (Igor van de Vaddenhoek – F: Jean-claude Cordier) door de eindmeet in 30.77 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken!

 

Op de 2de plaats kregen we met Jens Vandenberk nog zo’n ruiter die overal waar hij aan de start verschijnt wel een keer in de top van het klassement te vinden is. Vandenberk stopte de klok op 31.03 seconden en kon daarvoor rekenen op de eveneens BWP-gefokte Loyd (Zacharov TN – F: Fam. van Straaten). Hij werd echter wel op de hielen gezeten door de Brit Phillip Spivey en de AES-gefokte Alicerova (Romanov – F: S. McTaggart).  Spivey finishte in 31.04 seconden en stond zo mee op het podium. Net naast dat podium strandde de Franse amazone Marie Hecart. Die kruiste met de SF-gefokte Baccara De La Roque (Diamant de Semilly – F: EURL Top Stallions Company) de meet in 31.89 seconden en moest zo genoegen nemen met de 4de plaats. De 5de plaats tenslotte was opnieuw voor ons land met Kevin Hollevoet en de Zangersheide-gefokte Luke Skywalker TD Z (Lord Z – F: Tommy Dermaut). Zij kwamen binnen in 32.49 seconden.

 

Voor Charlotte Philippe, die gisteren nog de rubriek voor de 5- en 6-jarige paarden wist te winnen, was er nog een 9de plaats met de SBS-gefokte Fighter D’Ef (President – F: Françoise Legros). Jordy Van Massenhove werd dan weer 10de met de BWP-gefokte Lancetti Van Zorgvliet (For Joy van ’t Zorgvliet – F: Jerry Braeckevelt), terwijl Hanne Mertens 11de werd met de BWP-gefokte Lennox Van De Bisschop (Baloubet du Rouet – F: Stal den Bisschop ).

 

TAGS   |   JENS VANDENBERK   |   KEVIN HOLLEVOET   |   PHILLIP SPIVEY   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions