Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/06/2018 00:20 - Jumping

CSI3* Moorsele: Dekkers net naast podium…

In het Zilveren Spoor in Moorsele was de 1.40m openingsrubriek van de CSI3* vanmiddag direct een kwalificatierubriek voor de Grote Prijs van aanstaande zondag! Met 104 verschenen ze aan de start in deze tabel A rechtstreeks op tijd waarvan er 46 de 0 op het scorebord wisten te houden. Het beste Belgische resultaat kwam van Limburger Dries Dekkers. Die zette met zijn 11-jarige D&J Havanna (Griseldi) de klok stil op 62.77 seconden wat hem een 4de plaats opleverde.

 

Helemaal bovenaan de rangschikking stond de snelle Fransman Titouan Schumachter met de 9-jarige Jaqui (Ogano Sitte). Schumacher kwam binnen in 61.78 en wist zo nipt de Ier Captain Geoff Curran voor te blijven. Die klokte met de 12-jarige Shannondale Rahona (Shannondale Sarco St Ghyvan) af in 62.04 seconden en moest zo genoegen nemen met de 2de plaats. De 3de plaats was opnieuw voor Frankrijk met Mathieu Lambert en de 9-jarige Vadrouille D’Peuplier (For Pleasure). Zij kruisten de meet in 62.49 seconden en vervolledigden zo het podium. Net na Dekkers kwam de Zwitser Pascal Bettschen. Die stopte met de 12-jarige Colin VI (Albführen's Colander) de klok op 64.12 seconden en werd zo dus 5de.

 

Voor José Thiry was er nog een 7de plaats met de 9-jarige Coco Chanel (Calido I), voor Vincent Lambrecht een 10de plaats met de eveneens 9-jarige Carlos JD Z (Canturo).

 

TAGS   |   DRIES DEKKERS   |   TITOUAN SCHUMACHER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions