Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/12/2018 10:43 - Algemeen

BWP, WHW en BWFA slaan de handen in elkaar!

BWFA, de oudste en één van de meest succesvolle Belgische veilingorganisaties gaat uitbreiden met een limited edition tijdens het CSI 5* in Waregem eind september.

 

BWP, het team van Waregem Horse Week en BWFA slaan de handen in elkaar voor de organisatie van een veulenveiling die de top van de BWP fokkerij zal vertegenwoordigen.

 

Zijn er niet genoeg veulenveilingen in België? We vroegen het aan BWFA voorzitter Hubert Hamerlinck.

 

"In principe wel, maar BWFA streeft ernaar eerder een beperkte collectie te brengen zodat we de kwaliteit echt hoog kunnen houden op die manier onderscheiden we ons van vele andere organisaties.  De bal ging aan het rollen toen de voorzitter van BWP Jozef Bauters ging samen zitten met zijn streekgenoot Johan Dejager die het CSI 5* van Antwerpen naar Waregem brengt en daar, in samenwerking met BWP ook de fokkerij de nodige aandacht wil geven in het programma."

 

"Op het CSI 5* in Waregem gaat een bijzonder interessant internationaal publiek aanwezig zijn die we gaan verrassen met een beperkte collectie topveulens uit BWP, het nr 1 stamboek van de wereld. Dit gaat een geweldige internationale promotie zijn voor het BWP stamboek en terzelfdertijd biedt Waregem Horse Week een platform aan een aantal fokkers om hun topproducten te verzilveren", aldus een enthousiaste BWP voorzitter Jozef Bauters.

 

Het principe van de veiling zal onder de naam en volgens de gekende normen van BWFA uitgebouwd worden met een 10-tal BWP gefokte veulens die in de loop van de volgende weken zullen geselecteerd worden tijdens de traditionele BWFA selectiedagen, met een bijkomende selectiedag waarover op korte termijn meer details vrijgegeven zullen worden via de BWFA website. De promotie van de veiling zal een samenwerking worden tussen de promotiekanalen van BWP en het internationale netwerk van BWFA en het team van Waregem Horse Week.

 

Noteer dus alvast in uw agenda: 2 BWFA elite veulen veilingen in 2018

  • 4 Augustus CSI 3* Flanders Horse Event in Beervelde
  • 28  September CSI 5* tijdens Waregem Horse Week in Waregem

 

Alle info kan je vinden op www.bwfa.be


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions