Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/10/2018 18:46 - Jumping

Beezie Madden snelt naar winst in GP Treffen

Geen Belgische overwinning vanmiddag in het Glock Horse Performance Center in Villach Treffen waar het de Amerikaanse amazone Beezie Madden was die de eindlaureate werd in de afsluitende CSI5* GP! In een barrage met 10 snelde Madden met haar 10-jarige Coach (Con Air) naar een finishtijd van 49.21 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken.

 

Met Lauren Hough kregen we op de 2de plaats opnieuw een Amerikaanse amazone. Zij klokte af in 50.08 seconden en kan daarvoor rekenen op de 15-jarige Waterford (Coolcorron Cool Diamond). Ook de Nederlander Marc Houtzager wist zich te verzekeren van een plaats op het podium. Hij kruiste met de 11-jarige Sterrehof’s Calimero (Quidam de Revel) de meet in 50.23 seconden en was zo 76 honderdsten van een seconde sneller dan de Zweedse topamazone Malin Baryard-Johnsson. Die moest zo met haar 10-jarige H&M Indiana (Kashmir Van Schuttershof) genoegen nemen met de 4de plaats. De Zwitser Alain Jufer tenslotte was goed voor de 5de plaats. Hij zette met de 10-jarige Rahmannshof Tic Tac (Contact Van De Heffinck) de klok stil op 51.71 seconden.

 

TAGS   |   BEEZIE MADDEN   |   LAUREN HOUGH   |   MARC HOUTZAGER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions