Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/10/2018 17:18 - Jumping

CSI2* Lier: Hendrickx opnieuw in de prijzen

Onze landgenoot Dominique Hendrickx heeft zich vanmorgen opnieuw in de kijker gereden op de internationale jumping van Lier! In de 1.30m/1.35m ochtendrubriek zadelde Hendricks de 11-jarige Carly (Kitile Horta), waarmee hij 2 weken geleden in Reims ook nog een rubriek wist te winnen. Hendrickx snelde in de 2de fase naar een chronotijd van 33.70 seconden en kwam zo net tekort voor de overwinning.

 

Die was voor de Mexicaan Arturo Parada Vallejo die met de 13-jarige Cornet’s Dream (Cornet Obolensky) de klok stilzette op 32.86 seconden en zo helemaal bovenaan het klassement stond. Op de 3de plaats kregen we met Jens Vandenberk opnieuw een landgenoot die zich elke week wel ergens in de prijzen weet te rijden. Vandenberk finishte in 34.28 seconden en rekende daarvoor op de 9-jarige Treasure Van Het Eeropahof (Tsar Hero). Op plaats 4 kregen we met de Britse Holly Smith de eerste amazone in de rangschikking. Zij bracht haar 8-jarige Grennanstown Sarco Lux Hill (Shannondale Sarco) aan de meet in 35.14 seconden en moest zo genoegen nemen met een plaats naast het podium. De Mexicaan Luis Castaneda Mercado tenslotte nam de 5de plaats voor zijn rekening. Hij kruiste met de 11-jarige Talent Carneville (Muriesco Du Cotentin) de meet in 35.33 seconden.

 

Verder in het klassement was er voor ons land nog een 13de plaats voor Hélène Lepinay met de 8-jarige Cassantos 2 (Cassiano) en een 18de plaats voor Nathalie Willems met de 11-jarige Clever Brabant Lease (Wittinger VDL).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions