Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/10/2018 15:40 - Jumping

CSIYH Lier: Jeroen De Winter neemt revanche

Gisteren kon Emerald van ’t Ruytershof net niet de overwinning wegkapen in de CSI5* Grand Prix van Cannes, vandaag nam zijn volle zus L’Innocence van ’t Meulenhof (Diamant de Semilly - F: Mariette van Lombergen) revanche in Lier. Samen met Jeroen De Winter won de merrie in 35.10 sec de finale voor 7-jarige paarden. De Spanjaard Luis Jesus Escobar kwam met zijn L Pin Chin Junior (F: Haras d’Engerville), eveneens een Diamant de Semilly-nazaat, aardig in de buurt in 35.52 sec maar strandde op een tweede plaats. De Rus Kir Majorov volgde op de derde plaats met Gop Stop (Zirocco Blue) in 38.50 sec. Sarah Toussaint won twee jaar geleden nog brons op het Belgisch Kampioen voor jonge paarden met Arka de la Hart Z (Arko III - F: Kevin & Maïte Maus) en werd nu vierde in 41.13 sec. Frederick Troschke en Stella (Stolzenberg) waren de snelste vierpunters in de barrage, zij werden zo vijfde in 35.80 sec.

 

Ook Sander Everaert met Lardot de Reve (Nabab de Reve - F: Haras des Rêves) en Ben Beevers met Lucifer vd Wateringhoeve (Der Senaat 111 - F: Dirk Govaerts) kregen vier strafpunten in de barrage. Zij werden 8ste en 11de.  


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions