Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/10/2018 15:27 - Jumping

CSIYH Lier: Alix en De Winter aan de top

In Lier werden vandaag de finales van de jonge paarden afgewerkt. In de rubriek voor 5-jarige paarden wisten maar drie combinaties het basisparcours foutloos af te werken. De overwinning ging met overmacht naar Laura Alix. Zij klokte met It’s me Drum VH Juxschot Z (Indoktro K van ’t Kattenheye - F: J & C & E Vermeiren) foutloos af in 36.09 sec en bleef zo maar liefst 5 seconden voor op de tweede. Die tweede plaats was ook Belgisch getint want de Braziliaan Joao Victor Castro deed hiervoor beroep op Victoria D’Ive Z, een Vleut-dochter gefokt door Isabelle van Eeckhout. Alessandra Bichsel won gisteren nog met Cholita (Cassillias) maar kreeg nu 4 strafpunten in de barrage in 39.08 sec en sloot zo de top drie af.

 

In de finale voor 6-jarige paarden was het opnieuw de Nederlander Michael Greeve die met Habanero (Conquest) aan het langste eind trok. Na hun overwinning gisteren waren ze vandaag in 34.99 sec opnieuw een stuk sneller als de concurrentie. Jeroen De Winter werd gisteren nog derde met Mystic van ’t Hoogeinde (Echo van ’t Spieveld - F: Rony Thys), maar kon nu in 36.82 sec de tweede plaats verzilveren. De Ier Neal Fearon snoepte met No Limit 67 (Numero Uno - F: Astrid Tieman) de derde plaats weg in 37.69 sec. Naar goede gewoonte was ook Melanie Gelin opnieuw aanwezig in de top vijf: met Attoucha Hero Z (Aganix du Seigneur - F: Gerry Marron & Luc Henry) klokte ze als vierde af in 38.13 sec. Felipe Amaral sloot de top vijf af met Calina (Ci Ci Senjor ASK) in 41.78 sec.

 

Voor Dominique Hendrickx was er nog een 9de plaats met Crush Second Life Z (Chellano Z - F: Thierry Hendricx). Zij wonnen de eerste dag. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions