Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/08/2018 23:53 - Jumping

CSI3* Lons Le Saunier: Appelen op het podium

Het belooft een druk weekend te worden in Frankrijk met naast de Longines Global Champions Tour van Cannes ook internationale concoursen in Le Mans , Sancours en Lons Le Saunier. Op die laatste plaats stond vanavond de 1.50m hoofdrubriek op het programma met daarin een mooie prestatie voor onze landgenoot Jeroen Appelen! In een barrage met 14  finishte Appelen met de 12-jarige Grappeloup van het Reenhof (Larino) in 38.53 seconden en verzekerde zich zo van een plaats op het podium.

 

De rest van de top 5 was volledig voor Frankrijk met bovenaan het klassement Sofian Misraoui. Die kruiste met de 12-jarige Scarlet D’Enfer (Calvaro) de meet in 37.68 seconden en gaf zo de concurrentie het nakijken. Op plaats 2 volgde Cottard Gregory met de 10-jarige Urhelia Lutterbach (Helios de la Cour II). Zij finishten in 37.68 seconden en kwamen zo ruim een halve seconde tekort voor de overwinning. Net naast het podium strandde Thomas Leveque. Die haalde met de 10-jarige Un Amour La Goula (Lando) de eindmeet in 40.16 seconden en wist zo nipt Morgan Bordat voor te blijven. Die vervolledigde zo de top 5 met haar 12-jarige Star De La Beviere (Jazz band Courcelle).

 

TAGS   |   GREGORY COTTARD   |   JEROEN APPELEN   |   SOFIAN MISRAOUI

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions