Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/08/2018 22:15 - Jumping

CSIYH1* Lier: Dominique Hendrickx wint 6j!

Opnieuw Belgisch succes vanmiddag in het Azelhof in Lier waar het Dominique Hendrickx was die de eindlaureaat werd in de Prijs Eurohorse, de openingsrubriek voor de 6-jarige paarden! Hendrickx snelde met zijn Zangersheide-gefokte Crush Second Life Z (Chellano Z – F: Thierry Hendrikx), die vorig jaar in Gesves Belgisch Kampioen werd bij de 5-jarige paarden onder Thierry Goffinet, naar een finishtijd van 30.75 seconden en stond zo helemaal bovenaan de rangschikking!

 

De 2de plaats ging naar Groot-Brittannië met Holly Smith en haar BWP-gefokte Manolito P (I’m Special de Muze – F: Simonne Lefever). Smithe stopte de klok op 30.88 seconden en kwam zo 13 honderdsten van een seconde tekort om Hendrickx van de troon te stoten. De 3de plaats ging naar de Duitser Niklas Betz. Die reed de Hannoveraanse hengst Cornet’s Adel PS (Balou Du Reventon) door de finish in 32.32 seconden en verzekerde zich zo van een podiumplaats. Voor Jeroen De Winter was er net zoals in de rubriek voor de 7-jarige paarden een 4de plaats. Hij klokte af in 32.84 seconden en deed dat met de BWP-gefokte Mystic Van ’T Hoogeinde (Echo Van ’T Spieveld – F: Rony Thys). Die Ier Ian Fives nam dan weer de 5de plaats voor zijn rekening. Hij finishte met zijn AES-gefokte Billy Topaz (Billy Mexico – F: Donal Barnwell) in 36.03 seconden.

 

TAGS   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   HOLLY SMITH   |   NIKLAS BETZ

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions