Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/07/2018 19:40 - Jumping

LGCT Cannes: Bruynseels start met 4de plaats

De caravan van de Longines Global Champions Tour blijft deze week in het zuiden van Frankrijk en reist van Saint Tropez door naar de filmstad Cannes. Daar werd zonet de 1.45m openingsrubriek afgewerkt met direct een mooie prestatie voor onze landgenoot Niels Bruynseels. In deze tabel A in 2 fasen deed Bruynseels een beroep op de 10-jarige Lady Cracotte (Quaprice), waarmee hij vorig maand nog de CSI2* GP van Lier wist te winnen. Hij wist in beide fases alle balken in de lepels te houden en klokte af in 25.67 seconden wat hem een 4de plaats opleverde.

 

Helemaal bovenaan het klassement stond de snelle Egyptenaar Abdel Said. Die reed zijn 11-jarige merrie Hope van Scherpen Donder (Quadrillo) door de eindmeet in 24.29 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken. De Fransman Julien Epaillard wist de 2de plaats in eigen land te houden. Hij snelde met de 10-jarige Usual Suspect d’Auge (Jarnac) naar een finishtijd van 24.90 seconden en kwam zo ruim een halve seconde tekort om Said van de troon te stoten. Ook de Qatari Bassem Mohammed wist het nog sneller te doen dan Bruynseels. Hij zette met de 12-jarige Argelith Squid (Salito) een finishtijd van 24.95 seconden op het scorebord en nam zo de 3de plaats voor zijn rekening. De 5de plaats tenslotte was voor de Nederlander Eric van der Vleuten. Die haalde de eindmeet in 26.38 seconden en kon daarvoor rekenen op de 12-jarige Wunschkind 19 (Casall).

 

Verderop in het klassement was er nog een 15de plaats voor Jos Verlooy met zijn 10-jarige Igor (Emerald Van 'T Ruytershof).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions