Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/02/2018 21:37 - Jumping

LGCT St-Tropez: Pech voor O. Philippaerts...

De Athina Onassis Horse Show 2018 werd vanavond afgesloten met de Longines GCT Grand Prix Of Saint Tropez! Olivier Philippaerts, die zich de afgelopen dagen al verschillende keren in de kijker wist te rijden, zorgde daarin opnieuw voor een sterkte prestatie! In een barrage met 7 deelnemers kwam hij met de 12-jarige H&M Legend of Love (Landzauber) in 36.10 seconden als allersnelste aan de meet. Helaas zorgde een springfout ervoor dat hij genoegen moest nemen met de 5de stek… Philippaerts was trouwens niet de enige landgenoot in de barrage, ook Niels Bruynseels en zijn eveneens 12-jarige Gancia de Muze (Malito de Reve) was een van de barragisten. Ook hij kreeg daarin echter een springfout en volgde met zijn tijd van 37.55 seconden direct achter Philippaerts.

 

Helemaal bovenaan het klassement stond de Brit Ben Maher met de 9-jarige Winning Good (Winningmood Van De Arenberg). Maher, die vanmiddag ook al 2de werd in de Global Champions League, snelde naar een finishtijd van 37.44 seconden en verzekerde zich zo van winst! De Colombiaan Carlos Enrique Lopez Lizarazo was goed voor de 2de plaats. Hij klokte met de 13-jarige Admara 2 (Padinus) af in 38.41 seconden en kwam zo een kleine seconde tekort voor de overwinning. De 3de plaats ging naar de Australische amazone Edwina Tops-Alexander. Zij kwam met haar 11-jarige California (l’Esprit) door de eindmeet in 38.78 seconden en stond zo mee op het podium. Tenslotte wist ook regerend Europees Kampioen Peder Fredricson met zijn 10-jarige Hansson WL (Hip Hop) in de barrage de 0 op het scorebord te houden. Zijn tijd van 39.77 seconden leverde hem een 4de plaats op.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions