Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/02/2018 20:21 - Jumping

LGCL St-Tropez: Winst voor de Shanghai Swans

Op de Athina Onassis Horse Show in Saint-Tropez hebben de Shanghai Swans, bestaande uit de Duitser Daniel Deusser en de Braziliaan Pedro Veniss, vanmiddag de Longines Global Champions League op hun naam geschreven. Zowel Veniss met de 14-jarige Quabri De L’Isle (Kannan) als Deusser met de 10-jarige Tobago Z (Tangelo Van De Zuuthoeve) wisten het tweede ronde opnieuw foutloos te houden en waren zo het enige team dat geen enkel strafpunt verzamelde over de twee rondes!

 

Het zilver was voor de London Knights met onze landgenoot Olivier Philippaerts in het team. Philippaerts kreeg vanmiddag een springfout met zijn 12-jarige H&M Legend of Love (Landzauber), maar had het wel in de eerste ronde eerder deze week foutloos gedaan. Toen werd hij nog 6de in het individuele klassement. Zijn teamgenoot Ben Maher deed het met de 9-jarige Winning Good (Winningmood Van De Arenberg) andersom en wist vandaag de 0 op het scorebord te houden. Zij verzamelden zo een totaal van 8 strafpunten en dit in een tijd van 141.76 seconden.

 

De Chantilly Pegasus tenslotte waren goed voor de 3de plaats. De Fransman Roger Yves Bost kreeg net als donderdag tijdens de eerste ronde een springfout met zijn 12-jarige Sunshine Du Phare (Kannan), maar de Colombiaan Carlos Enrique Lopez Lizarazo bleef vandaag foutloos en won zelfs het individuele klassement met de 13-jarige G&C Arrayan (Baloubet du Rouet). Zo kwamen ze op een teamtotaal van 12 strafpunten in een tijd van 135.26 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions