Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/01/2018 22:17 - Jumping

LGCL St-Tropez: O. Philippaerts in top 5!

Onze landgenoot Olivier Philippaerts voelt zich duidelijk in zijn sas op de Athina Onassis Horse Show in het Franse Saint-Tropez! Nadat hij gisteren al 6de werd met zijn H&M Legend of Love in de eerste ronde van de Longines Global Champions League wist hij zich vandaag opnieuw in de kijker te rijden, ditmaal met de 9-jarige hengst Extra (Berlin) in de 1.50m hoofdrubriek. In een barrage met 10 bleef Philippaerts opnieuw foutloos in een tijd van 36.04 seconden wat hem een mooie 5de plaats opleverde.

 

Helemaal bovenaan het klassement stond de Italiaan Lorenzo de Luca, die vorige week nog de CSIO5* GP van Rome wist te winnen. De stalruiter van Stephan Conter reed de 10-jarige De Flipper (Flipper d’Elle) door de eindmeet in 33.93 seconden en wist zo de concurrentie voor te blijven. De 2de plaats was voor de huidige nummer 1 van de wereld Harrie Smolders. Die deed in deze rubriek beroep op de 14-jarige Zinius (Nabab de Reve) en klokte in de barrage af in 34.29 seconden. Op de 3de plaats kregen we dan met Alberto Zorzi opnieuw een Italiaanse combinatie. Zorzi snelde met zijn 10-jarige Ulane de Coquerie (L’Arc de Triomphe) door de finish in 34.72 seconden en wist zo de Tsjechische amazone Anna Kellnerova van het podium te houden. Die reed haar 10-jarige Silverstone G (Diamant de Semilly) door de finish in 35.53 seconden en moest zo genoegen nemen met de 4de plaats.

 

Ook Jérôme Guery was met zijn 11-jarige Celvin (Raphael) een van de barragisten. Hij kreeg hierin echter een springfout en werd zo 9de. Voor Niels Bruynseels met de 10-jarige Lady Cracotte (Quaprice) was er nog een 12de plaats na een fout in de basisomloop.

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions