Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/01/2018 21:53 - Jumping

CSI2* Opglab.: Goffinet en Dekkers op podium

Maar liefst 101 combinaties verschenen vanmiddag op de  Ashford Arena in Opglabbeek aan de start van de 1.40m hoofdrubriek. De Belgen kwamen hierin opnieuw goed voor de dag, maar het was uiteindelijk de Braziliaan Bernardo Alves die met de overwinning ging lopen! Alves snelde met zijn 12-jarige Beau Limit (No Limit) naar een chronotijd van 61.21 seconden en wist zo onze landgenoot Thierry Goffinet van een 3de overwinning te houden… Die finishte met de 9-jarige Jacaranda DB (Toulon) in 62.30 seconden en moest zo zijn meerdere erkennen in de Braziliaan.

 

De 3de plaats was voor Limburger Dries Dekkers. Die kwam met de 11-jarige hengst D&J Havanna (Griseldi), die afgelopen winter werd goedgekeurd voor het BWP-stamboek, aan de meet in 63.03 seconden en vervolledigde zo het podium. De Nederlander Gabriel Coumans was goed voor de 4de plaats. Hij klokte af in 64.04 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Coco Blue de Lui (Mr. Blue). De 5de plaats tenslotte was voor de Zweedse amazone Erika Lickhammer, die met haar stal gevestigd is in Nederland. Lickhamer zette met de eveneens 11-jarige Toupie du Quesnoy (Ogrion des Champs) de klok stil op 65.92 seconden en sloot zo het rijtje af.

 

Voor Brecht Goossens en de 12-jarige Goodwill (For Pleasure) was er nog een 7de plaats, voor Terry Van Dingenen en de 11-jarige Heaven van de Zanddijkhoeve (Cicero Z Van Paemel) een 18de plaats en voor Stéphanie Andries en de 12-jarige Givale Van De Windheuvel (Winningmood Van De Arenberg) een 23ste plaats.

 

TAGS   |   BERNARDO ALVES   |   DRIES DEKKERS   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions