Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/01/2018 14:31 - Jumping

CSI2* St-Tropez: van den Bosch wint opnieuw!

Onze landgenoten blijven de overwinningen opstapelen op de Athina Onassis Horse Show in het Franse Saint-Tropez! Nadat Laura Mathy vanmorgen de dag al opende met een overwinning in de 1.40m/1.45m rubriek was het zonet in de 1.25m/1.30m rubriek van de CSI2* opnieuw Ines van den Bosch die helemaal bovenaan het klassement stond! Ze klokte met de 10-jarige Infinity van De Heffinck (Contact Van De Hefinck), met wie ze gisteren ook al 5de was, af in 37.95 seconden en was de overtuigende winnares!

 

Net na van den Bosch kwam de Fransman Vincent Bartin. Die finishte met de 10-jarige Vintage Sologne (Darco) in 40.23 seconden en moest zo duidelijk zijn meerdere erkennen in onze landgenote. De 3de plaats was voor de Britse amazone Jane Davies. Zij kruiste met de 11-jarige Colien V (Lupicor) de meet in 44.04 seconden en was tevens de laatste dubbel foutloze. De snelste ronde kwam echter van de Spanjaard Inigo Lopez de la Osa Escribano. Hij zette met de 8-jarige Gesa (Numero Uno) de klok stil op 35.84 seconden, maar kreeg onderweg een springfout waardoor hij net als gisteren genoegen moest nemen met de 4de plaats. De Franse amazone Julie Pellerin sloot de top 5 af met de 13-jarige Rizka des Douits (Ideal de la Loge). Ook zij kreeg in die 2de fase een springfout en kwam door de eindmeet in 39.14 seconden.

 

TAGS   |   INES VAN DEN BOSCH   |   JANE DAVIES   |   VINCENT BARTIN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions