Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/05/2018 23:06 - Jumping

CSIOP Wierden: Aaron Tijskens wordt 9de

In het Nederlandse Wierden kwamen ook de internationale pony’s vanmiddag een eerste keer in de ring. Maar liefst 77 combinaties verschenen er aan de start in deze openingsrubriek waarbij de hindernissen op een hoogte van 1.25m stonden. Het beste Belgische resultaat kwam hierin van Aaron Tijskens met zijn 12-jarige Superbre De Laloena. Hij bleef in beide fases foutloos en klokte af in 35.35 seconden wat hem een 9de plaats overleverde.

 

De overwinning was voor de Britse Claudia Moore. Zijn snelde met de eveneens 12-jarige Shamrock Du Gite (Welcome Sympatico) naar een chronotijd van 30.75 seconden en stond zo helemaal bovenaan het klassement. De 2de plaats was voor de Portugese amazone Molly Hughes Brave. Ook zij reed met haar 10-jarige Carrickaduff Pet (Royale Touch) een sterke ronde, maar kwam met haar finishtijd van 31.52 seconden toch ruim tekort om de Britse te bedreigen. Op de 3de plaats kregen we met Pam Nieuwenhuis de eerste Nederlandse combinaties. Zij zette met de 11-jarige Seraja (Kantje’s Ronaldo) de klok stil op 32.38 seconden en verzekerde zich zo van een podiumplaats.

 

Naast Aaron Tijskens wist ook Jules Van Hoydonck zich te klasseren. Hij werd 17de met de 10-jarige Orchid’s Cenda na een chronotijd van 36.82 seconden.

 

TAGS   |   AARON TIJSKENS   |   JULES VAN HOYDONCK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions