Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/05/2018 18:39 - Jumping

CSIYH1 Bonheiden: Lander de Bruyn ijzersterk

Onze landgenoot Lander de Bruyn heeft vanmiddag in Bonheiden de finalerubriek voor de 7-jarige paarden volledig naar zijn hand weten te zetten. In een barrage met 10 deelnemers, waaronder maar liefst 7 Belgische, domineerde de Bruyn en legde hij beslag op de eerste 2 plaatsen in het klassement. Voor de overwinning kon hij rekenen op de Zangersheide-gefokte Nabeau van het Migroveld Z (Nabab de Reve – F: William De Winne), met wie hij donderdag tijdens de openingsdag ook al 5de was. Hij klokte af in 40.01 seconden en zo was hij met Nabeau 79 honderdsten van een seconde sneller dan met zijn BWP-gefokte Lente Van ’T Nief Geel (Chopin van het Moleneind – F: Herman Van Bogaert).

 

De 3de plaats ging naar onze Noorderburen met Jody van Gerwen en de Zangerheide-gefokte Zandro Z (Zandor Z – F: Maurice Hermans). Van Gerwen stopte de klok op 41.20 seconden en vervolledigde zo het podium. Ook de Brit William Whitaker reed zich naar een plaats in de top van het klassement. Hij zette met de BWP-gefokte Liarada S (Diarado) een tijd neer van 41.26 seconden en werd zo 4de. Onze landgenote Pascale Haep tenslotte vervolledigde de top 5 met haar Luxemburgs-gefokte Vittus H.H. (Verdi TN – F: Pascale Haep). Haar chronotijd was 45.50 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 6de plaats voor Maxime Haermegnies met de Oldenburger Chacco’s Cherry PS (Chacco-Blue – F: Gestuet Lewitz), een 7de plaats voor Vincent met de Italiaans-gefokte Aiace l’Eroe (Toulon – F: Carlo Clemente Zarmati), een 9de plaats voor Marthe van Gorp met de BWP-gefokte Loreen van de Landhoek (Breemeersen Adorado – F: Josef de Wreede) en een 10de plaats voor Kirsten Rombouts met de KWPN-gefokte Gow Gow (Carambole – F: Veeneman).

 

TAGS   |   JODY VAN GERWEN   |   LANDER DE BRUYN   |   PASCALE HAEP

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions