Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/05/2018 17:42 - Jumping

CSI3* Reims: van Paesschen wint opnieuw!

Onze landgenoot Constant van Paesschen heeft vanmorgen nog maar eens een rubriek gewonnen op de internationale jumping van het Franse Reims! In de 1.45m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI3* snelde van Paesschen met de 9-jarige Vendetta Treize (Diamant de Semilly) naar een finishtijd van 39.79 seconden en wist zo de andere 16 barragisten de loef af te steken! Van Paesschen was echter niet de enige landgenoot in de barrage, ook Dominique Hendrickx wist zich hiervoor te plaatsen met de 8-jarige Kannabis van de Bucxtale (Contact van de Heffinck). Hij bracht de Belgische Kampioen 7-jarige paarden aan de meet in 41.64 seconden en legde zo beslag op de 3de plaats.

 

De 2de plaats bleef in eigen land en was voor Swan Bourven. Die zette met de 10-jarige Un Lord du Rozel (Mylord Carthago) de klok stil op 41.07 seconden en nestelde zich zo tussen onze landgenoten. Net naast het podium strandde de Brit William Funnell met de 15-jarige Billy Angelo (Kitile Horta). Funnell kruiste de meet in 41.65 seconden en was zo een kleine seconde sneller dan de Franse amazone Alexandra Francart. Die vervolledigde de top 5 met haar 8-jarige Appolon Bleu (Rock’N Roll Semilly) na een finishtijd van 42.56 seconden.

 

Ook Gregory Wathelet wist zich nog net te klasseren met zijn Eldorado van het Vijverhof (Thunder Vd Zuuthoeve). Hij kreeg een fout in de barrage en werd zo 13de.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions