Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/05/2018 15:42 - Jumping

CSI2* Bonh.: Goffinet 2de in ochtendrubriek

In het zonnige Bonheiden waren het vanmorgen om 08.00u de ruiters en amazones van de CSI2* die als eerste in de ring verschenen in een 1.40m rubriek rechtstreeks op tijd. Het was de Colombiaanse snelheidsduivel Dayro Arroyave, de rijdt voor de stal van Gilbert De Roock, die als snelste door de eindmeet kwam. Hij zette met de 8-jarige Kuanto (Vigo D'Arsouilles) een chronotijd van 58.94 seconden op het scorebord en wist zo onze landgenoot Thierry Goffinet van de overwinning te houden. Die kwam met de 11-jarige Big ben II Vd Bunte (Nonstop) door de eindmeet in 59.60 seconden en moest zo genoegen nemen met de 2de plaats.

 

Na haar overwinning van gisteren was er vandaag een 3de plaats voor de Australische amazone Amy Graham. Die klokte met de 10-jarige Cali des Bergeries (Baloubet du Rouet) af in 62.07 seconden en stond voor de 2de dag op rij op het podium. Net naast het podium strandde onze landgenote Ann Carton-Grootjans. Die finishte in 63.03 seconden en kon daarvoor rekenen op de 8-jarige Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker). De 5de plaats tenslotte bleef ook in eigen land met Lieven Devos en de 9-jarige Jadiz C (Danelzo Z). Zij kwamen binnen in 64.43 seconden.

 

Max Sebrechts werd nog 7de met de 8-jarige Anita du Park (Quick Star), Kirsten Rombouts 9de met de 8-jarige Fuptricia Van Beek (Vagabond de la Pomme), Niels Bruynseels 13de met de 9-jarige Jenson Van ’T Meulenhof (Vagabond de la Pomme) en Patrick Jonkmans 15de met de 10-jarige I Bay van het Langwater (Wiensender).

 

TAGS   |   AMY GRAHAM   |   ANN CARTON-GROOTJANS   |   DAYRO ARROYAVE   |   LIEVEN DEVOS   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions