Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/05/2018 22:44 - Jumping

CSIYH1 Reims: van Paesschen snelt naar winst

Onze landgenoot Constant van Paesschen heeft vanmiddag een schitterende overwinning behaald op de internationale jumping van het Franse Reims! In de rubriek voor de 7-jarige paarden snelde de zoon van Stanny van Paesschen met zijn Holsteiner Quido Van De Helle (Quadros – F: Witt Pferdezucht) naar een finishtijd van 71.50 seconden en wist zo alles en iedereen achter zich te laten.

 

De rest van de top 5 bleef volledig in eigen land met op de 2de plaats Berenger Oudin. Die zette met de SF-gefokte Black Jack Ixe (Indoctro – F: Frederic Lefebvre) de klok stil op 75.03 seconden en moest zo duidelijk zijn meerdere erkennen in onze landgenoot. Ook Pénélope Léprevost lijkt stilaan terug boven water te komen na haar vertrek bij Haras de Clarbec. Zij finishte met de eveneens SF-gefokte Broadway de Mormoulin (Kannan – F: Ludovic Taugourdeau) in 75.65 seconden en stond zo mee op het podium. Net naast het podium strandde Guillamue Batillat. Die zette met de SBS-gefokte Fabuleuse des Sequoias (Nabab de Reve) een chronotijd van 76.72 seconden op het scorebord en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. Marc Dilasser sloot met de Zangersheide-gefokte Corona Z (Crown Z – F: Mme Geraldine Hieronimus Lefebvre) de top 5 af. Hun finishtijd was 76.72 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions