Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/05/2018 12:24 - Jumping

CSIYH1* Valkenswaard: Belgische volgprijzen

Terwijl op de Sand Arena de ruiters en amazones van de CSI1* als eerste aan de start verschenen waren het op de Main Arena de 7-jarige paarden die vanmorgen de spits mochten afbijten. 12 van de 38 combinaties slaagden erin om 0 op het scorebord te houden in deze finalerubriek en zich zo te plaatsen voor de barrage. Onder die 12 ook 3 landgenoten met Stéphanie Andries en de BWP-gefokte Lysanne van ’t Winnenhof (Elvis Ter Putte – F: Michael & Kristof De Winne), Karline de Brabander met de BWP-gekeurde hengst Lector Van De Bisschop (Bamako de Muze – F: Stal den Bisschop) en Kevin Gielen met de Zangersheide-gefokte Arrow M Z (Andiamo Z – F: Ferdinand Morre). Zij konden echter geen rol van betekenis spelen in de top van het klassement en werden respectievelijk 8ste, 9de en 12de. Andries en de Brabander deden dat met een foutloze barragerit, Gielen kreeg in die barrage een springfout.

 

Het was de Nederlander Harrie Smolders die met de Zangersheide-gefokte Empress EH Z (Emerald Van ’T Ruytershof – F: BVBA Eurohorse) als snelste foutloos aan de meet kwam. Hij zette de klok stil op 36.03 seconden en wist zo concurrentie achter zich te laten. De Ier Bertram Allen kwam met zijn KWPN-gefokte Go To Fortuna (Eldorado Van De Zeshoek) het dichtst in de buurt. Hij finishte echter in 37.42 seconden en moest zo net als gisteren tevreden zijn met de 2de plaats. Zijn landgenoot Trevor Breen nam de 3de plaats voor zijn rekening. Hij zette met de Zangersheide-gefokte Zilton Sl Z (Zirocco Blue VDL – F: Peter Schollaert) een tijd neer van 38.36 seconden en stond zo mee op het podium. De top 5 werd vervolledigd door de Italianen Alberto Zorzi en Piergiorgio Bucci. Zorzi reed de Zangersheide-gefokte Cristanna Z (Cardento VDL) door de eindmeet in 38.61 seconden, terwijl Bucci met zijn Holsteiner hengst Casago (Casall – F: M. van de Bruggen) een tijd van 39.69 seconden op het scorebord zette.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions