Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/05/2018 12:01 - Jumping

CSI1* Valkenswaard: C. de Brabander 4de

Op deze slotdag van CSI Valkenswaard werd er vanmorgen op de Sand Arena gestart met de finalerubriek van de CSI1* Small Tour over een hoogte van 1.15m. Hierin wisten zich 13 van de 35 combinaties te plaatsen voor de barrage, waaronder onze landgenoot Christophe de Brabander. Die bleef met zijn 6-jarige Vigo’s Flip de Muze Z (Vigo D’Arsouilles) in die barrage opnieuw foutloos en strandde op de 4de plaats na een finishtijd van 36.43 seconden.

 

De winst ging naar de Britse amazone Carmen Edwards. Die snelde met haar eveneens 6-jarige Hopscotch (Zambesi) door de chrono in 33.02 seconden en wist zo de concurrentie het nakijken te geven. Ook de 2de plaats ging naar Groot-Brittannië met Caroline Breen en haar 12-jarige Farina (Contact Me). Zij zette de klok stil op 35.34 seconden en was zo 5 honderdsten van een seconde sneller dan Ier Conor McMahon. Die vervolledigde zo het podium met zijn 6-jarige Haranta (VDL Zirocco Blue). De Britse Madeleine Kellett bezette de 5de plaats. Zij klokte af in 38.17 seconden en deed daarvoor een beroep op de ook al 6-jarige Heolieta M (Zambesi).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions