Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/05/2018 08:24 - Jumping

CSIYH1* Valkenswaard: Cox op het podium

Op de Tops International Arena in Valkenswaard was het Karel Cox die gisteren voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen in de rubriek voor de 7-jarige paarden. In deze tabel A rechtstreeks op tijd klokte hij met de Zangersheide-gefokte Don Corleone 111 Z (Der Senaat 111 – F: Horses & Star) af in 68.16 seconden en verzekerde zich zo van een podiumplaats.

 

De Brit Scott Brash en de Ier Bertram Allen  namen net als maandag tijdens de openingsdag de eerste 2 plaatsen in het klassement voor hun rekening, alleen draaiden ze de rollen nu om. Brash werd met een chronotijd van 63.19 seconden de eindlaureaat en kon hiervoor opnieuw rekenen op de AES-gefokte Hello Franklin (Billy Mexico – F: Amanda Mcglynn). De snelle Allen moest met de zijn KWPN-gefokte Go To Fortuna (Eldorado Van De Zeshoek) dus genoegen nemen met de 2de plaats, dit na een finishtijd van 64.89 seconden. Net naast het podium strandde de Duitser Markus Renzel. Die bracht de Holsteiner C-Steffra (Clarimo – F: Gerd Carstensen) aan de meet in 68.35 seconden en was zo ruim een halve seconde sneller dan de Ier Tom Slattery, die net ervoor ook al de rubriek voor de 6-jarige paarden wist te winnen. Slattery vervolledigde met zijn BWP-gefokte Larca van Erpekom (Kashmir Van Schuttershof – F: Theo Kelchtermans) de top 5 na een chronotijd van 68.89 seconden.

 

Naast Karel Cox wist ook Katja Haep zich nog in de prijzen te rijden. Zij werd 11de met haar Holseiner merrie Chanita (Caretino – F: Hans-Hermann Gericke).

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   KAREL COX   |   SCOTT BRASH

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions