Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/05/2018 14:32 - Jumping

CSIYH Valkenswaard: Surin, Gelin en Housen!

Net als gisteren presteren de Belgen opnieuw sterk bij de 6-jarige paarden! Laetitia Surin behaalde, net als bij de vijfjarige paarden, een vijfde plaats met Golden Lady des Vergers (Sherman Sitte - F: Monique Sicard) in 70.84 sec. Ook Melanie Gelin eindigde opnieuw in de prijzen met Attoucha Hero Z (Aganix du Seigneur Z - F: Gerry Marron & Luc Henry). Ditmaal was haar tijd van 71.79 sec goed voor een 8ste plaats. Ook Alexander Housen sprong nog naar een 10de plaats. Met Uricas v/d Kattevennen (Uriko - F: Otto Boje Schoof) klokte hij af in 72.94 sec.


De overwinning was voor Tom Slattery. Gisteren was hij met Haufom (Tangelo van de Zuuthoeve - F: H.J.M. Knops) nog goed voor een tweede plaats, maar vandaag wist de Ier in 67.37 sec de winst veilig te stellen. Megan Laseur, gisteren nog goed voor een vijfde plaats, werd met Hipica (Plot Blue) tweede in 68.33 sec. Carmen Edwards zadelde Happy Valerie (Verdi) met wie ze in 70.52 sec derde werd. Nina Ulenberg en haar Grey Man (Grey Top - F: Werner Wegener) waren in 70.69 sec goed voor een vierde plaats. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions