Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/05/2018 10:07 - Jumping

CSI2* Lier: Demeersman net niet in LR…

Onze landgenoot Dirk Demeersman is er gisterenavond in Lier net niet in geslaagd om de afsluitende 1.45m Longines Rankingproef op zijn naam te schrijven. In een barrage met 12 zette de oud-bondscoach met zijn 9-jarige Justice Van Het Reigershof (Clinton) een tijd neer van 36.91 seconden en kwam zo net tekort voor de overwinning. Die was voor de Brit Joe Clee die met de 15-jarige Alzu Ohio (Optimum Van De Wellington) als allerlaatste in de ring verscheen. Clee zette de klok stil op 36.30 seconden en dook zo ruim een halve seconde onder de tijd van Demeersman.

 

Ook Thierry Goffinet was opnieuw te vinden in de top van het klassement. Hij klokte met de 11-jarige Tio De L’Hune (Tinka’s Boy) af in 37.35 seconden en stond zo gisteren voor de tweede keer mee op het podium. De Portugees Rodrigo Giesteira Almeida nam de 4de plaats voor zijn rekening. Hij kwam aan de meet in 37.65 seconden en kon daarvoor rekenen op de BWP-gekeurde hengst Kafka Van De Heffinck (Calvaro), dit tot voor enkele maanden gereden werd door Joe Clee. De 5de plaats tenslotte was voor ‘man in vorm’ Graham Babes. Hij snelde met de 12-jarige Boucheron (Valentino) naar een finishtijd van 37.86 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 6de plaats voor Ann Carton-Grootjans met haar 10-jarige Irvine Ter Doorn (Toulon), een 7de plaats voor Gilles Detry met de 9-jarige Catwalk Harry (Verdi TN), een 11de plaats voor Jeroen De Winter met de 12-jarige Gretel S (Corland), een 12de plaats voor Walter Lelie met de 8-jarige Kontador VDM (Eldorado Van De Zeshoek), een 13de plaats voor Vincent Lambrecht met de 9-jarige Carlos JD Z (Canturo) en een 19de plaats voor Jeroen Appelen met de 10-jarige Dalisca (Memphis).

 

TAGS   |   DIRK DEMEERSMAN   |   GRAHAM BABES   |   JOE CLEE   |   RODRIGO ALMEIDA   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions