Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/05/2018 12:21 - Algemeen

Nieuwe locatie Open BWP-veulenkampioenschap

Op zaterdag 23 juni organiseert BWP Zuid-Oost-Vlaanderen haar jaarlijkse gewestelijke merrieprijskamp en Open Vlaams BWP-veulenkampioenschap.

 

Dit jaar heeft het gewest als doel gesteld om hun organisatie verder grondig te vernieuwen. Eén van de genomen stappen is het verhuizen naar een nieuwe locatie. Deze werd gevonden op de terreinen van KI Center EKWI in Vlierzele (deelgemeente St-Lievens-Houtem) en beschikt over een prachtig aangelegde all-weather piste van 60 x 30 meter en er is voldoende parkeergelegenheid! KI Center EKWI is gelegen te Morelgem 59A in 9520 Vlierzele en is gemakkelijk bereikbaar via de E40, afrit Erpe-Mere.

 

De Belgische fokkerij zit momenteel helemaal in de lift, daarom biedt het gewestbestuur van BWP Zuid-Oost-Vlaanderen dit jaar aan fokkers ook de kans om via hun deelname aan het Open Vlaams BWP-veulenkampioenschap hun veulen(s) aan te bieden bij het selectiecomité van de Belgian Foal Auction dat ter plaatse aanwezig zal zijn.

 

De Belgian Foal Auction was vorig jaar een groot succes en gaat dit jaar door op zaterdag 11 augustus tijdens het internationaal driesterren concours en Landbouwbeurs LimAgro in Sentower Park (Opglabbeek). Het veilingcomité is ook dit jaar op zoek naar interessante veulens om aan hun koperspubliek uit binnen- en buitenland aan te kunnen bieden.

 

Het enige wat u als fokker hoeft te doen, is tijdens uw inschrijving voor deelname aan het veulenkampioenschap uw veulen ook aan te melden als kandidaat veilingveulen. Let wel, de Belgian Foal Auction is enkel op zoek naar veulens die bij geboorte BWP geregistreerd werden.

 

Online inschrijven voor het Open Vlaams BWP-veulenkampioenschap en aanmelden als kandidaat veilingveulen kan u t.e.m. 17 juni via: https://www.belgian-warmblood.com/NL/events/open-vlaams-bwp-veulenkampioenschap-11#formulier

 

Voor info en inschrijvingen kan u ook contact op nemen met het BWP-gewestsecretariaat Zuid-Oost-Vlaanderen via e-mail naar davy.moreels@skynet.be of bel naar 0478 / 58 44 31. Inlichtingen vindt u ook op de volgende sites: http://afdelingen.belgian-warmblood.com/zuidoostvlaanderen en www.belgianfoalauction.be.

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions