Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/05/2018 21:08 - Jumping

CSI1 Valkenswaard: Belgen achtervolgen in GP

Helaas geen Belgen in de hoofdrol in de CSI1* 1m40 Grand Prix in Valkenswaard! Nochtans wisten 14 van de 37 starters zich voor de barrage te plaatsen, waaronder twee Belgen. Laetitia Surin wist het met Carlina des Vergers Z (Clapton VDL) net als de overige dagen weer dubbel foutloos te doen. Na haar 5de en 6de plaats eerder deze week opteerde de Waalse nu voor een rustige nulronde die haar in 43,90 sec een tiende plaats opbracht. Kevin Gielen zag met Umbrella Brimbelles (Kannan) wel nog een overwinning zitten en zette de gas open! Zijn tijd van 37,17 sec was theoretisch gezien goed voor de overwinning, helaas resulteerde de praktijk in een balkje en dus een twaalfde plaats.

 

De nog maar 18-jarige Brit Will Edwards ging met SHW Candles B met de overwinning lopen. Hij bracht de 8-jarige, door zijn ouders gefokte, Chacco-Blue-dochter aan de meet in 37,45 sec en bleef daarmee net voor op de Ierse snelheidsduivel Harry Allen. Die klokte met Cheese W Z (Chatman) af in 37,58 sec. De Britse amazone Jessica Mendoza tekende voor de derde plaats. Zij legde met NP Zelah (El-Thuder) de barrage af in 39,31 sec. De Nederlander Martin van den Nieuwenhuizen werd in 39,88 sec vierde met Fabulous (Harley VDL). De Mexicaanse Mariel Victoria Aguirre sloot in 40,44 sec de top vijf af met Taormina (Toulon). 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions