Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/05/2018 15:51 - Jumping

CSI2 Valkenswaard: Cox opnieuw in de prijzen

Onze landgenoot Karel Cox heeft zich zonet op de Tops International Arena in Valkenswaard opnieuw in de prijzen weten te rijden in de 1.35m Small Tour! In een barrage met 18 deelnemers reed de oud-Belgisch Kampioen zich met de 12-jarige Gentleman (Coulour Rubin) naar een chronotijd van 39.55 seconden en bezette zo de 8ste plaats. Ook gisteren tijdens de openingsrubriek wist het duo zich al te klasseren, toen werden ze 10de.

 

De overwinning was voor de Britse amazone Jemma Kirk. Die snelde met de 14-jarige Quelisto (J’ai l’Espoir) door de eindmeet in 37.35 seconden en hield zo Patrick Mc Entee van een 2de overwinning. Mc Entee kruiste met de 10-jarige April Mury Marais Z (Air Jordan Z) de meet in 37.96 seconden en moest zo zijn meerdere erkennen in de Britse amazone. Ook de Spanjaard Jaime Gabarron Jimenez was opnieuw aanwezig in de top van het klassement. Na zijn 2de plaats van gisteren werd hij vandaag 3de met de 8-jarige Brioni de Vidau (Indoctro), die na een finishtijd van 38.18 seconden. Plaats 4 bleef in eigen land en was voor Gerco Schröder. Die stopte de klok op 38.32 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Glock’s Champions Ludwig (Ludwigs Ass). De Ier Denis Lynch mocht de top 5 vervolledigden. Hij bracht de 17-jarige RMF Bella Baloubet (Baloubet du Rouet) aan de meet in 38.45 seconden.

 

TAGS   |   JAIME GABARRON JIMENEZ   |   JEMMA KIRK   |   KAREL COX   |   PATRICK MCENTEE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions