Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/05/2018 13:36 - Jumping

CSI2* Valkenswaard: Karel Cox in de top 10

Terwijl het op de Sand Arena de jonge paarden waren die als eerste aan de start verschenen werd er op de Main Arena gestart met de 1.35m openingsrubriek van de CSI2*. Daarin was er een 10de plaats voor onze landgenoot Karel Cox, die afgelopen weekend nog aan het werk was in het Duitse Hamburg. Cox finishte in de 2de fase in 33.02 seconden en kon daarvoor rekenen op de 12-jarige Gentleman (Couleur Rubin).

 

Winst was er Patrick Mc Entee, onze landgenoot die tegenwoordig uitkomt voor Azerbeidzjan. Mc Entee snelde met de 12-jarige Alice Mury Marais Z (Air Jordan Z) naar een chronotijd van 29.91 seconden en bleef zo als enige onder de kaap  van 30 seconden. De 2de plaats ging naar Spanje met Jaime Gabarron Jimenez en de 8-jarige Brioni de Vidau (Indoctro). Gabarron Jimenez zette de klok stil op 30.13 seconden en was zo ruim een halve seconde sneller dan zijn landgenoot Carlos Lopez Fanjul. Die vervolledigde het podium met de 11-jarige Spiderman (Stakkato). Ook de Egyptenaar Abdel Said is present in Valkenswaard. Hij reed de 12-jarige Saphir (Salito) door de eindmeet in  30.69 seconden en nam zo de 4de plaats voor zijn rekening. De snelle Bertram Allen tenslotte was goed voor de 5de plaats. Hij kwam met de 10-jarige It’s me (Cicero Z Van Paemel) aan de meet in 30.79 seconden.

 

Verder wist ook Yves Awouters zich hier opnieuw te klasseren. Hij werd 19de met de 8-jarige Fiesta (Mozart Des Hayettes).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions