Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/11/2018 19:30 - Jumping

CSI2* Opglab.: Goossens en Haep op podium!

In het Limburgse Opglabbeek werd de 2de dag van het internationaal concours zonet afgesloten met de Prijs Artebeau Project, de 1.45m hoofdrubriek! 17 van de 83 combinaties wisten in het basisparcours de 0 op het scorebord te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage. Daarin was de overwinning voor de Deense amazone Rikke Belinda Barker met haar 12-jarige Quitha Blue (Chacco Blue)! Barker, die al als 2de in de ring kwam, zette een tijd neer van 42.14 seconden en wist zo de concurrentie voor te blijven.

 

Ook onze landgenoten kwamen opnieuw sterk voor de dag met een 2de plaats voor Limburger Brecht Goossens en een 3de plaats voor Pascale Haep. Goossens finishte in 42.67 seconden en kon daarvoor rekenen op de 12-jarige Goodwill (For Pleasure). Haep deed dan weer een beroep op de 10-jarige Iris van de Bisschop (Kannan) en stopte de klok op 43.40 seconden. De Duitse amazone Elisabeth Kruse was degene die als eerste in de ring verscheen in de barrage. Zij reed haar 14-jarige Lando’s Star (Lando) door de eindmeet in 44.40 seconden en strandde zo uiteindelijk net naast een podiumplaats… De top 5 werd vervolledigd door de Ier Harry Marshall. Die bracht de 12-jarige Barcelona (Vittorio) aan de meet in 45.09 seconden.

 

Ook Celine Schoonbroodt-De Azevedo zorgde opnieuw voor een sterkte prestatie. Zij kwam met haar 10-jarige Cheppetta (Chepetto) als allerlaatste in de ring en toverde zowaar een tijd van 39.66 seconden op het scorebord. Helaas viel de laatste balk naar beneden waardoor ze genoegen moest nemen met de 7de plaats. Verder was er nog een 7de plaats voor Jan Vlemmix met de 9-jarige Jadetta van het Mettenhof (Sandro Boy), een 12de plaats voor Marine Scauflaire met de 11-jarige Zafrina VA (Quintero), een 18de plaats voor Eleonore Lambilliotte met de 9-jarige Don Juan van de Donkhoeve (Bamako de Muze) en een 20ste plaats voor Maarten Driessen met de 9-jarige Jenco DW (Calvaro).

 

TAGS   |   BRECHT GOOSSENS   |   PASCALE HAEP   |   RIKKE BELINDA BARKER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions