Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/10/2018 15:39 - Jumping

CSI3* Eindhoven: Patteet wint hoofdrubriek!

Onze landgenote Gudrun Patteet heeft zonet op het internationaal concours in het Nederlandse Eindhoven de 1.50m hoofdrubriek op haar naam geschreven! 11 van de 54 combinaties slaagden erin om in de basisomloop de 0 op het scorebord te houden en zich te plaatsen voor de barrage! Daarin was het Patteet die als snelste door de eindmeet kwam. Met haar 12-jarige Sea Coast Pebbles Z (Picasso), waarmee ze vorige maand op de Z-tour in Lanaken ook een GP wist te winnen, klokte ze af in 40.58 seconden en was zo de overtuigende winnares!

 

De Nederlander Leopold van Asten kwam met zijn eveneens 12-jarige VDL Groep Beauty (For Pleasure) het dichtst in de buurt. Met een chronotijd van 42.72 seconden moet hij echter duidelijk zijn meerdere erkennen in onze landgenote en zo genoegen nemen met de 2de plaats. Ook de Luxemburger Marcel Ewen stond mee op het podium. Hij zette met de 14-jarige Excenel V (Thunder Van De Zuuthoeve) een tijd neer van 43.48 seconden en legde zo beslag op de 3de plaats.

 

De 4de plaats ging opnieuw naar ons land met Gilles Dunon en de 13-jarige Fou De Toi Vd Keihoeve (Toulon). Dunon, die vorige week nog voor 2 foutloze rondes zorgde in de door België gewonnen Nations Cup van Linz, finishte in 43.87 seconden en greep zo net naast een podiumplaats. De Portugees Rodrigo Giesteira Almeida sloot de top 5 af. Hij reed de 11-jarige Hassan Van De Wittemoere (Contact Van De Heffinck) door de eindmeet in 44.12 seconden.

 

Foto's :
TAGS   |   GILLES DUNON   |   GUDRUN PATTEET   |   LEOPOLD VAN ASTEN   |   MARCEL EWEN   |   RODRIGO ALMEIDA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions