Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/09/2018 23:19 - Jumping

CSIYH1* Hamburg: van Paesschen start goed!

In het Duitse Hamburg staat deze week de 5de manche van de Longines Global Champions Tour op het programma. De ruiters en amazones van de CSI5* komen morgen pas aan de start, maar die van de CSI4* en de jonge paarden mochten vandaag al aan hun concours beginnen.

 

In de rubriek voor de 7-jarige paarden was er direct een goede prestatie voor onze landgenoot Constant van Paesschen! Met Quido van de Helle (Quadros), waarmee hij zich begin van het jaar in het Spaanse Oliva ook al een paar keer in de kijker wist te rijden, finishte hij in 63.69 seconden en kwam zo net tekort voor de overwinning… Die moest hij laten aan de Duitser Maurice Tebbel die zijn Quinto (Quintero) aan de meet bracht in 63.29 seconden en zo de overwinning in eigen land hield.

 

Ook de rest van de top 5 bleef  in eigen land met op 3 Christian Kukuk en de KWPN-gefokte Goldeneye (Back Gammon). Kukuk zette de klok stil op 64.51 seconden en hield zo Jan-Phillipp Weichert van een podiumplaats… Die werd met de Westfaals-gefokte Cobalou (Comme Il Faut) 4de na een finishtijd van 64.63 seconden. Hendrik Sosath mocht het rijtje afsluiten, hij werd na een chronotijd van 66.49 seconden 5de met de Holsteiner Casalido (Casall).

 

Ook Karline de Brabander liet van zich horen in deze rubriek! Zij bracht de 7-jarige BWP-gefokte hengst Lector Van Bisschop (Bamako de Muze), die afgelopen winter nog 2de werd in het eindklassement van de PAVO Hengstencompetitie, aan de meet in 68.30 seconden en strandde zo net naast de top 5.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions